Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Feestmateriaal huren in Turnhout?

Staat er een feest op stapel? Woont u in de buurt van Turnhout en zoekt u feestmateriaal (stoelen, tafels, een licht- en geluidsinstallatie)? Dan hebt u de juiste website gevonden! Evenerent heeft alles in huis voor een geslaagd privé- of bedrijfsfeest.

Feestmateriaal

Vereiste nummer 1 voor een leuk feest? Dat u al het feestmateriaal bij de hand hebt. Enkel als u zeker weet dat er werkelijk aan alles is gedacht kan u als organisator pas écht genieten. Daarom zorgen wij voor al het feestmateriaal.

Licht en geluid

Om er een onvergetelijk dansfeest van te maken is een professionele licht- en geluidsinstallatie nodig. Ook daaraan hebben wij van Evenerent gedacht! Al wat u moet regelen is een toffe dj en uw dansfeest is compleet.

Tenten en podia

Een communiefeest? Een bedrijfsfeest? Een productvoorstelling? Hebt u een tent en/of een podium nodig, dan is Evenerent uw partner. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en kunnen alles dus vlot bij u leveren.
Onze Producten

Feest of evenement in Turnhout? Al uw feestmateriaal bij Evenerent

Staat er binnenkort een communiefeest op stapel? Organiseert u met uw bedrijf een evenement? Of wil u uw familie en vrienden trakteren op een groot barbecuefestijn? Voor al uw feestmateriaal in de regio Turnhout kunt u bij ons terecht.

Wij zijn Evenerent, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van feestmateriaal en door de jaren heen is uitgegroeid tot dé referentie in de regio Turnhout. Waarvoor u bij ons terecht kan? Voor alles, gaande van barbecues, baruitrusting, tafels, stoelen, buffet- en opdienmateriaal, licht- en geluidsinstallaties, decoratie, keukenmateriaal, koeling en vriezers, maar ook tenten, podia en terrasverwarmers.

Een hele boterham dus – en daarmee hebben we nog niet de helft vermeld. U ziet het: er is wellicht geen enkel feestartikel dat u bij ons niet zult vinden. En daar gaan we ook voor. Wij zijn een one-stop-shop. Dat wil zeggen dat u bij ons terecht kunt voor al uw feestmateriaal: van a tot z.

Verhuur feestmateriaal in de regio Turnhout

Een springkasteel voor de kinderen? Mooi linnen voor de tafels? Borden en bestek? Of ziet u het iets chiquer en wenst u ook loungemeubilair op uw volgende feest, zodat uw gasten zich af en toe kunnen terugtrekken uit het feestgewoel? Wij hebben aan alles gedacht.

Evenerent is uw gedroomde partner voor al uw feesten in Turnhout en omstreken. Zowel voor particulieren als bedrijven bieden wij steeds een oplossing op maat. Ons team levert alles netjes op de afgesproken datum bij u op locatie, of u komt zelf langs om alles op te halen. Dat kan zeven dagen op zeven!

Hoe u bij ons een bestelling plaatst? Heel eenvoudig. U maakt eenvoudig een account aan op onze website, maakt uw keuze uit onze ruime catalogus en wij bezorgen u een offerte. Zo weet u op voorhand precies hoeveel al het feestmateriaal u zal kosten. En u bent zeker van een zorgeloos feest!
© 2016-2018 SVH Productions BVBA - Steven van Hoolst
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
SVH Productions BVBA - Steven van Hoolst
Emiel Becquaertlaan 2 Bus 1.5
2400 Mol
GSM: +32 473525659
Contacteer ons